Lidköping juniorer DM – Mästare !!

Snabbschacks-DM 24 januari.

MÄSTARNA ifrån Lidköping……HÄR ÄR VI !!

En Helt underbar bedrift gjorde våra enorma ungdomar i denna starka och svåra turnering.
Vi blev den bästa klubben i hela Västergötland  !!
Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro detta.
Och detta tack vare dessa ungdomar. FELIX, ALEX, MARKUS, MOA, ERIK OCH ELIN. Om man bara räknade matcherna mellan Lidköping och mot övriga lag ifrån Västergötland så vann våra juniorer 22 matcher och förlorade endast 12 mot de allra starkaste spelarna ifrån de övriga klubbarna.

1. Felix Warnicke= Han gör bara underbara framsteg turnering efter turnering. Denna gången blev det DM-guld till Felix efter seger i A-klassen, vilket var en bidragande orsak till att klubblagstiteln kunde bärgas denna gång. Grattis till segrarna  DM-MÄSTARE & Bästa klubb i DM (juniorer).
DSC01595
A-Juniorer. 2:a Susanne Nguyen, 1:a Felix Warnicke 3:a Jesper Hansen

2. Alex Järnving= Han var så otroligt nära att vinna hela turneringen det som fattades var ett enda drag till MATT som vinnaren oturligt hann före med !!! WOAH Och ett stort grattis till klubblagstiteln som denna turnering gav DM-MÄSTARE.

DSC01589B-Juniorer:  2:a Alex Järnving, 1:a Hampus Karlsson,  3:a Markus Lönedal

3.
Markus Lönedal= Det var helt underbart att se Markus enorma stolthelt och glädje över denna prisplats. Och ett stort grattis till klubblagstiteln som denna turnering gav DM-MÄSTARE.

4. Moa Hartmann= Hon kunde lika bra ha vunnit hela turneringen och 4:de platsen var orättvis men ändå är det en enorm bragd att hon blev 4:a. Och ett stort grattis till klubblagstiteln som denna turnering gav DM-MÄSTARE.

DSC01600

B-Juniorer 4:a Moa Hartman 6:a Kevin Wang 8:a Erik Eliasson 7:a Jonathan Hansen

4. Erik Pettersson = Kan bara ösa beröm över denna kille som bara levererar och levererar turnering efter turnering. Och ett stort grattis till klubblagstiteln som denna turnering gav DM-MÄSTARE.

DSC01592

B-Juniorer 4:a Erik Pettersson 6:a Nadir Qaraca, 5:a Leon Axelsson

11. Elin Andersson = Fick helt klart möta de starkaste motståndarna i hela DM. Men hon står där ändå som en segrare. Och ett stort grattis till klubblagstiteln som denna turnering gav DM-MÄSTARE.